40-dagentijdapp van Kerk in actie

Overal ter wereld leven sterke meiden en vrouwen en dappere jongens en mannen. In makkelijkere en moeilijkere omstandigheden. Dit vraagt om kracht en om doorzettingsvermogen. Jezus deelt zijn kracht en zijn liefde met ons. En uit liefde volbracht hij krachtig zijn lijdensweg. Laten wij net zo sterk en dapper zijn als Jezus. En delen zoals Hij deelt.

Kerk in actie heeft een app gemaakt voor de 40-dagentijd. Deze app helpt u  om iedere dage even stil te staan bij het thema sterk en dapper, deel als Jezus. Verschillende predikanten uit Nederland en de wereld staan stil bij sterke en dappere mensen die zij bewonderen. Vanaf half februari 2017 kunt u de 40dagentijd app downloaden.