» Werkgroepen » Jeugd
Jeugd Cuijk

De kinderen gaan na het begin van de dienst vanuit de kerk naar een eigen ruimte in De Herberg om daar samen met het thema van de dienst aan de slag te gaan. Er wordt gewerkt met de methode "Kind op Zondag". De verwerking is elke week anders; er kan een verhaal zijn, er kan worden gezongen en/of geknutseld. Voor het einde van de dienst komen de kinderen weer terug in de kerk.

Elke eredienst is er een kind van dienst in de kerk. Kinderen die dit willen en op de basisschool zitten (vanaf groep 3) kunnen hieraan mee doen. Het kind van dienst helpt mee in de dienst; haalt de schaal met voorbeden op, steekt de kaarsen aan, zet de liturgische  klok gelijk en mag het kaarsje meenemen naar de kindernevendienst.
Na de dienst helpt het kind van dienst mee met het tellen van de collecte.
Ouders kunnen hun kind hiervoor opgeven bij de leiding van de kindernevendienst.