Groet ter bemoediging in bijzondere tijden (12) Groet ter bemoediging in bijzondere tijden (12)
Nijmegen/Heerlen, 3 juni 2020

Leven met de Geest

Eens is het zover dat we kunnen spreken van een tijd na corona. Dat zal een feest zijn.
“Wij mensen zijn aangelegd op de vreugde” zei prof. Van Ruler, bekende hervormde theoloog in Utrecht destijds. Een vrolijk mens is een goed mens, eens is dat de diepste waarheid. Met Pasen en Pinksteren in de rug en Gods toekomst voor ons, bidden wij: “Ga met ons mee, als wij opstaan en gaan, gedreven door Gods Geest, als wij volgen het spoor van Jezus, Uw Beeld en Gelijkenis.” Gods zegen valt als regen, in woorden van mensen, op ons neer en een hand op ons hoofd. Houd moed!!

Grave
datum en tijdstip 04-10-2020 om 10:00 uur