PKN
  » Gemeente 
Lintje voor Willy van de Bult Lintje voor Willy van de Bult

Willy van de Bult heeft in het verleden vele vrijwilligerstaken op zich genomen naast haar baan en de opvoeding van de kinderen. Als haar iets gevraagd wordt zet zij zich met hart en ziel in voor de zaak. Zij is een echte doorzetter en verricht haar werkzaamheden minutieus.

In de jaren 70 en 80 van de vorige eeuw heeft zij zich ingezet voor het Graafs Museum. Kunst ligt haar na aan het hart. Nu is zij nog steeds actief voor de Vrouwenbeweging Passage afdeling Grave. Zij is lid van de Vrouwenbeweging vanaf 1974 en jarenlang secretaris en respectievelijk voorzitter geweest. De laatste jaren is zij nog ondersteuner van de huidige voorzitter en begeleider van de filmclub van de vereniging. Mede dankzij Willy van de Bult is de Vrouwenbeweging nog een zeer actieve club.

Daarnaast is zij al 40 jaar actief voor de PKN (Protestantse Kerk in Nederland) Grave. Zij maakt deel uit van de contactpersonengroep, een groep met een pastorale missie. Met grote regelmaat worden kerkleden, met name zieke of bedlegerige personen bezocht. Ook heeft zij 15 jaar lang de taak van kosteres 1 maal in de 6 weken op zich genomen. Zij verricht deze taken in bescheidenheid.
terug
 
 
 
 

Hemelvaart - SAGE-dienst - Uden/Veghel
datum en tijdstip 26-05-2022 om 10:00 uur
meer details

Kerkdienst
datum en tijdstip 29-05-2022 om 10:00 uur
meer details

Kerkdienst - Eerste Pinksterdag - Kindernevendienst - Koffie drinken
datum en tijdstip 05-06-2022 om 10:00 uur
meer details

Kerkdienst - Heilig Avondmaal
datum en tijdstip 12-06-2022 om 10:00 uur
meer details

 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.