» Praktische informatie » Agenda

Grave
Tijdstip:
 12:30 uur

Wilt u even loskomen van alle drukke dagelijkse werkzaamheden? En de ziel laven met een uurtje cultuur op hoog niveau? Bezoek dan vrijdag 11 november om 12:30 uur het concert door organist Geert Verhallen en Vrouwenkoor Chablis uit Nijmegen, onder leiding van Caroline Westgeest.

Op het programma staan composities van Mendelssohn, Poulenc, Duruflé, en Andriessen voor vrouwenkoor. Geert Verhallen speelt op het orgel Chaconne in f mineur van Johan Pachelbel en de Scherzetto van Louis Vierne. Samen met bariton Roel Schutgens wordt het beroemde Ständchen van Franz Schubert uitgevoerd.

Kortom: een aanrader met zo’n boeiend programma.