Oogstdienst op 5 november 2017 te Cuijk

Na het succes van vorig jaar willen we dit jaar, volgens hetzelfde recept, een gezamenlijke oogstdienst organiseren. En wel op zondag 5 november.

Aan iedereen die wil bijdragen aan dit feest, waarin wij onze dank willen tonen voor alle goede gaven, wordt gevraagd iets van Oogst mee te brengen naar de kerk en dit voorin bij, voor of op de tafel uit te stallen.

Dit mag heel gevarieerd zijn; bijvoorbeeld eigen gemaakte jam, baksels, groente, fruit uit eigen tuin, bloemen, tekeningen, kaarten, iets gebreid, gehaakt, genaaid, van alles is mogelijk.

De binnengebrachte oogst zal na de dienst naar De Herberg worden gebracht, waar het tijdens het koffiedrinken op ludieke wijze verkocht zal worden.