Opening Marokkaanse moskee

Annour betekent licht. Heel toepasselijk: Door de koepel stroomt een zee van licht binnen.
Opening Marokkaanse moskee

Met een open dag is zaterdag 16 april 2016 de nieuwe Annour moskee in Cuijk geopend. De moskee ligt aan de Gildekamp. Burgemeester Hillenaar verrichtte de opening.

Het was druk op de open dag. Veel inwoners van Cuijk kwamen de nieuwe moskee van de Marokkaanse gemeenschap bekijken. De bezoekers werden getrakteerd op lekkere hapjes.

De officiele bijeenkomst in de gebedsruimte was heel feestelijk. Er waren veel jonge leden van de gemeenschap aanwezig die hun dank betuigden aan de eerste generatie Marokkanen in Cuijk die zoveel tot stand hebben gebracht.