SamenLoop voor Hoop SamenLoop voor Hoop

Wat is SamenLoop voor Hoop?

SamenLoop voor Hoop is een evenement speciaal voor iedereen die met kanker te maken heeft gekregen. Gedurende een 24 uur durende wandelestafette op Sportpark De Groenendijkse Kampen
staan we samen met lotgenoten stil bij kanker én vieren we het leven.

Het is de bedoeling dat er Teams worden samengesteld die afwisselend of in groepen gedurende 24 uur wandelen. Deze teams zoeken sponsoren of zamelen geld in. Dat geld wordt voornamelijk besteed aan kankeronderzoek.

Tijdens de loop  zijn er optredens, verschillende ceremonies en allerlei acties van deelnemers die op een bijzondere wijze geld inzamelen voor wetenschappelijk kankeronderzoek. De openheid en eensgezindheid maken van SamenLoop voor Hoop een evenement dat niemand ongemoeid laat. Het evenement wordt volledig door vrijwilligers georganiseerd.

Kijk voor meer informatie op de website.