Slotzondag met barbecue

Op zondag 16 juni 2019 is het weer zover: de slotzondag van het sei- zoen, die Grave traditioneel in de tuin van Arend en Liesbeth van Rhijn aan de Smitsweg 3 in Reek houdt. Sinds enkele jaren is deze slotzondag samen met de Protestantse Gemeente van Cuijk.

Elke keer weer is het bijzonder om met z’n allen op een keur aan stoelen op het grasveld te zitten en samen de kerkdienst te beleven. Ook dit jaar wordt de barbecue weer georganiseerd.

In verband met de juiste inkoop van vlees, vis en andere heerlijkheden is inschrijving voor deze barbecue wel noodzakelijk. Per persoon kost de barbecue u € 7,50. Inschrijving kan via een mail, telefoontje of whattsapp berichtje aan:

Jenneke van Dongen en
José Vermeer