Verslag startzondag 2015

Een kopje suiker lenen....
Verslag startzondag 2015

De dag begon met een kerkdienst. David Stolk preekte over de gelijkenis van de Barmhartige Samaritaan. Een gelijkenis is een verhaal dat je leven op z'n kop zet. Van de geestelijkheid hoefde de man niets te verwachten. Maar een vijand bleek zijn naaste, zijn goede buur.

Na de kerkdienst hebben we met zijn allen koffie gedronken in de herberg. Mensen kregen in groepen de opdracht om een fotoreportage te maken over het thema goede buren en deze op de facebookpagina van de startzondag te plaatsen. Dat kon nu. Want sinds deze zomer heeft de herberg WiFi. Alles werkte!

Iedere groep moest een andere locatie verwerken in de fotoreportage. Die locatie moest je eerst ontcijferen. Dat kostte even tijd. Weet u welke locatie hier bedoeld wordt:

EN VDEUUTJEALI NNB CIEKD.

Alle letters staan er, alleen niet in de juiste volgorde. De spaties staan op de juiste plek.

We hebben de dag afgesloten met een Amerikaanse lunch. Tijdens de lunch hebben we aan de jury en aan elkaar de fotoreportage gepresenteerd.

De groep HET MUSEUM CEUCULUM met Nina, Lara, Jenneke, Ankie en David heeft gewonnen

Wilt u nog nagenieten of hebt u de startzondag gemist en wilt u er iets van meebeleven, kijk dan op de facebookpagina met alle fotoreportages.