Vluchtelingen/asielzoekers Vluchtelingen/asielzoekers

Wat is IWAG

De Interkerkelijke Werkgroep Asielzoekers Grave, kortweg IWAG, is jaren geleden opgericht om asielzoekers met raad en daad bij te staan. De aanwezigheid van een asielzoekerscentrum in Grave zorgde ervoor dat we heel regelmatig te maken kregen met de problemen waar asielzoekers tegen aan lopen.

Soms helpen we hen in het zoeken van de weg in ambtelijk Nederland, soms met praktische hulp, maar ook met het zoeken van noodopvang als de overheid het laat afweten.

We worden financieel ondersteund door de diaconie van de PKN Grave en zijn onderdeel van het Interkerkelijk platform kerk en vluchtelingen Wijchen en omgeving.

Contactpersoon is  Jan Hoiting 06-55 55 63 29.

Grave
datum en tijdstip 04-10-2020 om 10:00 uur